კარპაჩო

კარპაჩო

შემადგენლობა:  ორაგულის ფილე,  მარილი, შავი პილპილი, კაპერსი, ზეთუნის ზეთი ექსტრა ვირჯინი, ლაიმი, ლიმონი, სალათის ფოთოლი რუკოლო, ბოლოკი.

 

მომზადების წესი:

  • ორაგულის ფილეს ვდებთ ლანგარზე და ვათავსებთ საყინულეში 20-30 წუთს, რათა გაგვიადვილდეს მისი მაქსიმალურად თხლად დაჭრა.
  • ლანგარზე ვშლით ორაგულის ნაჭრებს ისე, რომ ერთმანეთს არ დაედოს, ვაყრით მარილს და პილპილს გემოვნებით,  წვეთობით  ვაწურავთ ლაიმს და ლიმონს, სილიკონის ფუნჯით ვუსმევთ ზეითუნის ზეთს, ვაყრით კაპერსს.
  • ვაფორმებთ ბოლოკითა და სალათის ფოთოლი რუკოლოთი.